Manual de Configuració WordPress SEO 2015

Cada dia que passa, Internet es fa més gran.

A internet, es publiquen més de 3 milions d’entrades de blog al dia, entre altres continguts.

Actualització Agost 2015 >>> El plugin WordPress SEO by Yoast ha canviat de nom. La nova actualització es diu Yoast SEO.

plugin yoast SEO 2.3

La pregunta és:

Com destaca el contingut que publico, entremig dels milers de milions de continguts simultanis ?

WordPress posa molt fàcil crear contingut per Internet, però un cop l’has publicat, qui el troba?

Aquí Google hi juga un paper molt important. Si no hi ets, el contingut resta invisible i no es pot clicar i, per tant, és com si no existís…

Per incrementar les possibilitats de ser trobat a Google, i en altres cercadors, cal millorar el posicionament del que publiques per a que tingui visibilitat.

Per començar a optimitzar el teu lloc web, has d’aplicar l’anomenat SEO tècnic, entre altres coses.

El problema, és que aplicar SEO tècnic és relativament difícil i has de tenir en compte una sèrie de paràmetres HTML per fer-ho bé. Si haguessis d’aplicar-ho manualment, no tindries prou hores al dia…

A més a més i per acabar-ho d’adobar,

Google Penalitza el Contingut Duplicat

A nivell bàsic, WordPress està adaptat als motors de cerca. Així i tot, l’ús incorrecte de les etiquetes, de les categories i dels enllaços permanents (permalinks), pot fer que generis contingut duplicat sense que te n’adonis…

Per sort, els usuaris de wordpress.org tenim extensions que ens permeten ajustar els paràmetres del SEO de pàgina, encara que SEO et soni a ‘xinès’.

Això és el que s’encarrega de fer el plugin gratuït WordPress SEO by yoast i també evita que pugis contingut duplicat a Google.

El primer que has de fer, és configurar-lo correctament per adaptar l’estructura d’enllaços i la taxonomia del teu blog als motors de cerca.

WordPress Seo by Yoast és una de les millors eines que pots trobar per millorar el teu posicionament d’una forma eficient i entenedora. Si encara no el tens instal·lat, afanya’t. Aquest plugin està inclòs en la meva selecció dels 7 plugins imprescindibles per al teu blog.

L’objectiu principal d’aquest manual de configuració, és ajudar a qualsevol a configurar i utilitzar correctament el plugin wordpress SEO by Yoast i aconseguir deixar de ser una mica menys invisibles a Google.

manual wordpress seo by yoast 2.0

Accedeix als Manuals Practicant s’aprèn.

Accedeix al Manual de configuració de WordPress SEO by Yoast 2.0

Deixa un comentari