Ja tenim aquí la WordPress 4.2 “Powell” 😎🙈👍

Complint puntual amb els 4 mesos de desenvolupament,  la nova versió de WordPress 4.2 “Powell” ja està disponible en el teu tauler d’actualitzacions. Sense cap mena de dubte, el fet d’actualitzar és bo i necessari, però per evitar desgràcies, no oblidis fer abans una còpia de seguretat.

Novetats WordPress 4.2 “Powell”

La wordpress 4.2 està dedicada al pianista “Bud Powell” i, un cop més, es continua avançant amb les millores que faciliten l’edició i la publicació del contingut que es distribueix en les xarxes socials, inserint-lo en el format original, com ara tuïts, enllaços de tumblr i els vídeos de les campanyes de kickstarter.

La Millora de ‘Premeu Això’,

S’ha millorat la mini aplicació ‘Premeu Això’ que trobaràs dins del tauler d’administració Eines > Eines disponibles.

wordpress-42-powell
Premeu això

Aquesta aplicació, anomenada ‘Premeu Això’, és un “bookmarklet” que s’enganxa (arrossega’l amb el ratolí) a la barra del navegador de forma que et permet crear entrades ràpides amb el contingut de les pàgines que visites.

wordpress 42 powell Prem Això

El nou ‘Premeu Això’ carrega automàticament vídeos, imatges o continguts de la pàgina en un esborrany amb només un clic, tant si estàs amb el navegador mòbil com si estàs a l’ordinador fixe.

wordpress 4.2 powell prem això
El resultat d’un esborrany ràpid amb ‘Premeu Això’

Insereix enllaços de Tumblr, Twitter, Instagram i Kickstater de forma nadiua

Copia i enganxa directament la direcció web del contingut a l’editor de wordpress. La resta, ho fa wordpress tot sol. Ja veus que el contingut original llueix millor que mai!

Tuïts:

Fotos d’Instagram:

View this post on Instagram

Vintage Bulli

A post shared by Fict (@david_fiction) on

Projectes de Kickstarter:

i enllaços de Tumblr:

http://recbox.tumblr.com/post/60445218710/the-moon-from-mars-haleakala-caldera-maui

Els Emojis Arriben també a WordPress…

A partir d’aquesta versió, WordPress incorpora en el seu codi font els simpàtics caràcters Emoji 😎🙈👍.  Aquesta millora és de rebot i anecdòtica,  perquè el que veritablement s’ha fet, és afegir el suport nadiu dels caràcters especials del Xinès, del Japonès i del Coreà. Un petit canvi que té una repercussió enorme, sobretot pel nombre d’usuaris potencials que hi ha al mercat asiàtic. Si al 2014 les descàrregues internacionals de wordpress van superar les anglosaxones, al 2015 les descàrregues internacionals en llengua no anglesa, probablement assoliran un nou rècord.

Per si t’interessa: Com activar els Emojis al Mac OS X Yosemite

Actualitzacions dels plugins més ràpides

Ara, les actualitzacions dels plugins es carreguen en segon pla, directament des de la pàgina d’extensions, sense recarregar-la. Cosa que s’agraeix, perquè era una mica empipador cada cop que actualitzaves, haver d’esperar la recàrrega de la finestra.

wordpress 4.2 powell plugins

Com actualitzar de forma manual

A partir de la versió 3.7, les actualitzacions principals del programari bàsic de wordpress es realitzen de forma automàtica, però les actualitzacions de les extensions i dels temes,són manuals.

wordpress-42-powell-4

Aquesta és una mesura de seguretat, ja que es poden produir pèrdues en la configuració dels temes o dels plugins, si no es fan correctament. Abans d’actualitzar, s’ha de veure que la nova versió del plugin és compatible amb la nova versió de wordpress.

Extensions > Afegir > Navegador de plugins

plugin compatible wordpress 42 powell

La importància d’actualitzar

Torno a remarcar que actualitzar el paquet bàsic de WordPress ÉS BO i té avantatges.

Apart de les millores introduïdes, les versions noves sempre corregeixen errors i arreglen les fuites de seguretat. Tot això, produeix beneficis clars sobre la seguretat del lloc web i la seva rapidesa. Amb els plugins i les extensions jo també aplico el mateix criteri i, de moment, no he tingut cap problema. De seguida que surt una actualització, l’aplico. Com a molt, no deixo més de tres plugins sense actualitzar.

La majoria d’alertes de seguretat i de mal funcionament, apareixen per l’ús de versions massa antigues de les extensions i dels temes, que acaben mostrant les seves errades i alguns hackers se n’aprofiten.

Vinga! A actualitzar s’ha dit !

Happy WordPress 4.2 “Powell” 👏 🎉

Deixa un comentari