Divendres TED Talks: Tim Ferriss “Perd la Por i Aprèn El Que Vulguis”

Tim Ferriss, frustrat de viure per treballar, va enfrontar-te a les seves pors de menut per canviar una vida que no l’omplia.

dita-ted-timferris-948x778

Aquest procés personal, va inspirar el seu primer llibre que va publicar al 2007, quan ningú el coneixia. Abans, “La semana laboral de 4 horas” va ser rebutjat per 25 editorials. Uns mesos més tard, va aconseguir ser ‘bestseller’ a totes les llistes de referència dels Estats Units i encara avui, continua apareixent com un llibre clau que continua inspiran emprenedors de tot el món.

4hwk week
La setmana laboral de 4 hores: veritat o ficció?

Jo reconec que encara no l’he llegit. Potser és que no m’acabo de creure el títol i és per això que, inconscientment, endarrereixo la seva lectura.

Tot i això, un cop vist el vídeo, m’ha entrat una curiositat terrible de llegir algun dels seus llibres. Clarament, ell és l’exemple sobre com n’és d’important CREURE en allò que fas, per tal de poder vèncer les pors paralitzants, prendre decisions i actuar.

TED Talks: Tim Ferris “Perd la Por i Aprèn El Que Vulguis”

Tim Ferriss no et deixa indiferent. Desperta recels per la controvèrsia dels seus mètodes i per una cert estil ‘d’autobombo’, present en molts autors nord-americans obessionats amb la productivitat, l’auto aprenentatge extrem i la millora personal, experimentant en ells mateixos, allò que proposen i publiquen.

Al marge d’això, amb el seu to humurístic i planer, ha sabut fer-se un nínxol propi a nivell mundial com a Self Help Guru”. Realment, els mètodes que desenvolupa en situacions reals, per aconseguir objectius, són una veritable font d’inspiració per a qualsevol que vulgui fer realitat els seus somnis.

L’única vida que val la pena viure és aquesta. No Esperis més. Decideix i actua.

Què seriem capaços de fer sense por?

dita-ted-timferris2-940x778

[hr]

TED és una organització sense ànim de lucre.

Fa 25 anys que organitza xerrades arreu del món, per divulgar ‘idees que val la pena difondre’ sobre la Tecnologia, l’Entreteniment i el Disseny.

D’aquí les inicials T.E.D.

A més, els vídeos són en versió original (anglès) i subtitulats en 58 idiomes, entre ells, el català. Una forma interessantíssima de millorar el nostre anglès, veient vídeos que val la pena difondre.

En resum, cada divendres a practicant s’aprèn, et presentaré una xerrada del TED Talks que trobo que val la pena conèixer i compartir.

Les seves xerrades estan plenes d’aprenentatges i ens mostren com som de diversos. Ensenyances sobre com ens inspirem, com creem, com aprenem, com ens adaptem, com ens superem…

En definitiva, històries sobre noves maneres de veure el món que ens envolta, cada cop més connectat i, alhora, més complicat. Espero que les gaudeixis i et siguin útils.

[hr]

TED Talks: Tim Ferris “Perd la Por i Aprèn El Que Vulguis”

 

Tim Ferris-portada2

 

Més sobre Tim Ferriss i Productivitat

Si aquesta entrada t’ha agradat o t’ha estat útil, [highlight]comparteix-la en les teves xarxes socials[/highlight]. Moltes gràcies per visitar-me i per llegir-me.

[highlight]Si tens quelcom a dir,  si us plau, –>> comenta[/highlight]

Deixa un comentari