Manual de WordPress bàsic en català

Aprofitant un dubte/problema plantejat en els comentaris del blog, he decidit actualitzar l’entrada de Com instal·lar wordpress al Mac – Guia per a Dummies. El motiu és que el temps passa i les versions de programari canvien. Per tant, ja va sent hora de revisar-la com toca, sobretot, perquè qualsevol persona que llegeixi la guia, pugui realment instal·lar wordpress sense entrebancs.

L’entrada de la guia wordpress per a dummies, va ser publicada el 2013 i és una de les més visitades del blog des de llavors.

Durant l’últim mes, el tràfic de l’entrada is ‘on fire’. Suposo que una de les raons, és que només començar el 2015, el terme ‘wordpress’ s’ha incrementat un 122% a Espanya…més motius, doncs, per rebre els visitants que cerquen informació sobre ‘wordpress’, amb el millor contingut pràctic posat al dia.

15-manual-wordpress
La paraula ‘wordpress’ treu fum a Google…

Una de les principals millores en el procés d’instal·lació de wordpress a l’ordinador, és que ja no és necessari editar de forma manual, el fitxer wp-config.php. Llegeix una mica més i esbrina com es fa el nou procés d’instal·lació.

Nova secció al blog: Els Manuals Practicant s’aprèn

Per actualitzar entrades i reorganitzar el contingut valuós, he creat la pàgina dels Manuals Practicant s’aprèn, com a base de totes les guies que publiqui en el blog. D’aquesta forma, seran més fàcils d’actualitzar i d’enllaçar internament, tots els continguts claus que ara tinc dispersos en diferents entrades.

Per estrenar aquesta nova part del blog, he publicat l’actualització de Com Instal·lar WordPress al Mac, com la primera secció del Manual WordPress bàsic. L’objectiu a mig termini, és aconseguir una manual-guia obert, de consulta fàcil, per facilitar els primers passos de tothom que vulgui aprendre a utilitzar wordpress des de zero.

Clica en l’imatge per accedir al manual.

15-manualwp

Qualsevol comentari o dubte, farà millor aquesta guia i tots hi sortirem guanyant!

No t’ho pensis, participa i digues què et sembla.

Moltes gràcies per llegir-me.

2 comentaris a “Manual de WordPress bàsic en català”

  1. eyyyyyy; Moltíssimes gràcies!!!!!
    amb aquesta guia he instal.lat sense cap problema!
    ara a remenar_ho una mica :))

    Una abraçada
    Montse

Deixa un comentari