Els Divendres Són TED: Matt Cutts “Prova alguna cosa nova durant 30 dies”

Et sorprendries de què pots arribar a fer i canviar, introduint petits hàbits diaris. En el post de divendres passat, Joe Smith, va donar una boníssima lliçó respecte a això. Però com aconseguim que aquestos nous hàbits ens canviïn? Mat Cutts, Enginyer de Google, ens proposa una manera simple i efectiva d’assolir objectius que jo he provat i funciona! [highlight]Si jo puc, tu també![/highlight]

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]TED és una organització sense ànim de lucre. Fa 25 anys que organitza xerrades arreu del món, per divulgar ‘idees que val la pena difondre’ sobre la Tecnologia, l’Entreteniment i el Disseny. D’aquí les inicials T.E.D.[/box]

A més, els vídeos són en versió original (anglès) i subtitulats en 58 idiomes, entre ells, el català. Una forma interesantíssima de millorar el nostre anglès, veient vídeos que val la pena difondre.

Matt Cutts: Prova alguna cosa nova durant 30 dies

Matt Cutts, amb aquesta curta xerrada (<3 min:30 seg.), et mostra que introduïr nous hàbits positius (substituint els negatius) durant 30 dies, pot fer que la vida et millori més del que et penses. Amb la pràctica diaria, la confiança augmenta i es retroalimenta. Així doncs, aconseguir les petites fites de cada dia, ens du a un nivell superior.

No et perdis la part final…t’aixecarà de la cadira.

Si t’interessa, visita el seu prolífic blog personal, actiu des del 2006, i comprova com practica els reptes dels 30 dies en diverses facetes de la seva vida.

Vinga, què estàs esperant? Almenys, intenta-ho.

PD: Si aquesta entrada t’ha agradat o t’ha estat útil, [highlight]comparteix-la en les teves xarxes socials clicant els botons de la barra flotant que tens a la teva esquerra[/highlight]. Moltes gràcies per visitar-me i per llegir-me.

[highlight]Si tens quelcom a dir,  si us plau, –>> comenta[/highlight]

2 comentaris a “Els Divendres Són TED: Matt Cutts “Prova alguna cosa nova durant 30 dies””

  1. Entusiasmador!!
    Has de creure amb les coses que penses, per ejecutar-les i veureles neixer.
    Un video molt positiu i engrescador.!!
    Magda

Deixa un comentari