Els Divendres Són TED: Mark Bezos “Una lliçó sobre la vida d’un bomber voluntari”

Aquesta setmana, hauràs sentit a parlar de Jeff Bezos, emprenedor tecnològic i fundador d’Amazon, que ha comprat l’històric Washington Post amb les monedes que li sobraven per casa (1% de la seva fortuna). Gràcies a la notícia, he descobert la meravellosa xerrada de Mark Bezos, bomber voluntari de la ciutat de Nova York i germà de Jeff Bezos.

No et perdis el seu vídeo de 4 minuts. Lliçons profundes dites amb paraules senzilles i franques. Tot el que esperes d’un vídeo del TED.

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]TED és una organització sense ànim de lucre. Fa 25 anys que organitza xerrades arreu del món, per divulgar ‘idees que val la pena difondre’ sobre la Tecnologia, l’Entreteniment i el Disseny. D’aquí les inicials T.E.D.[/box]

A més, els vídeos són en versió original (anglès) i subtitulats en 58 idiomes, entre ells, el català. Una forma interesantíssima de millorar el nostre anglès, veient vídeos que val la pena difondre.

Mark Bezos: Una lliçó sobre la vida d’un bomber voluntari

Mark es presenta a la xerrada TED amb la seva roba de treball, vestit de bomber voluntari, i ens explica una història que ha après sobre l’heroïcitat que t’arribarà al cor. Ja t’aviso que no és el que et penses… però és genial. Tal com ell diu, quan no apaga focs, combat la pobresa de Nova York, treballant a la fundació sense ànim de lucre Robin Hood. És un exemple d’altruïsme i solidaritat.

Físicament, el dos germans s’assemblen força però veient aquest vídeo, crec que són dues cares de la mateixa moneda.

I tu, què en penses? Si us plau, comenta.

PD: Si aquesta entrada t’ha agradat o t’ha estat útil, [highlight]comparteix-la en les teves xarxes socials clicant els botons de la barra flotant que tens a la teva esquerra[/highlight]. Moltes gràcies per visitar-me i per llegir-me.

[highlight]Si tens quelcom a dir,  si us plau, –>> comenta[/highlight]

2 comentaris a “Els Divendres Són TED: Mark Bezos “Una lliçó sobre la vida d’un bomber voluntari””

 1. Un altre divendres, compartin videos que valen la pena.
  Estig d’acord q cada dia es pot ajudar amb algú, no cal espera grands aconteixements.
  Fins un altra.
  Magda

  • Moltes gràcies per comentar Magda! Estic d’acord amb que no cal fer grans esforços per ajudar algú. Les coses petites també compten i molt!

   Fins hi tot intentar-ho ja és una forma d’ajudar.

   Molt bon estiu!

Deixa un comentari