Els Divendres Són TED: Dan Pallota “La forma de veure la beneficència és totalment equivocada”

A les portes del cap de setmana, és el moment escollit per pitjar el play i conèixer una nova ment TED. Són persones que sempre aporten un visió diferent, sovint crítica, que fa que ens qüestionem creences i aprenentatges.

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]TED és una organització sense ànim de lucre. Fa 25 anys que organitza xerrades arreu del món, per divulgar ‘idees que val la pena difondre’ sobre la Tecnologia, l’Entreteniment i el Disseny. D’aquí les inicials T.E.D.[/box]

El fet d’obrir la ment i canviar el nostre punt de vista, és el primer pas per resoldre problemes que perduren en el temps. Així ens ho explica Dan Pallota, en aquesta xerrada TED.

Curiosament, el problema dels problemes crònics, és que sembla que cíclicament els abordem de la mateixa manera.

Dan Pallota ens ensenya amb arguments, que aquest és justament l’error que ens impedeix resoldre’ls i [highlight]ens demana canviar la forma en què pensem canviar el món. [/highlight]

Dan Pallotta: La forma de Veure La Beneficència és Totalment Equivocada

Dan Pallota és un activista i innovador social, que cerca recaptar fons per programes socials i per promoure organitzacions sense ànim de lucre, que lluiten per fer d’aquest, un món millor per als qui no tenen res, passen gana o estan malalts.

La seva, és una conferència amb molta energia i, sobretot, trencadora d’esquemes.

Escolteu-la amb atenció i gaudiu d’una persona que intenta construir un món millor, canviant les creences que tenim sobre com han de ser i actuar les “Non-Pofit” (organitzacions sense ànim de lucre) fortament qüestionades als Estats Units, quan augmenten les despeses generals.

[box type=”note” style=”rounded”]Aquest, encara no està traduït al català, per tant, el deixo subtitulat en castellà. [/box]

Visita el seu blog per conèixer els seus projectes socials.

I tu, què opines?

[highlight]Hem de modificar la forma en què pensem canviar el món, per resoldre aquest problema? [/highlight]

N’hi ha prou amb un canvi de mentalitat?

Molt bon cap de setmana i a gaudir del temps lliure!

PD: Si aquesta entrada t’ha agradat o t’ha estat útil, [highlight]comparteix-la en les teves xarxes socials clicant els botons de la barra flotant que tens a la teva esquerra[/highlight]. Moltes gràcies per visitar-me i per llegir-me.

[highlight]Si tens quelcom a dir,  si us plau, –>> comenta[/highlight]

Deixa un comentari