#DivendresTED Talks: Elizabeth Gilbert “Èxit, fracàs i la determinació per continuar creant”

Feia temps que tenia ganes de tornar a publicar un vídeo TED cada divendres, però mai trobava el moment de tornar-ho a engegar.

El que sí tenia clar, era que per tornar a començar, la primera xerrada TED  havia de complir tres condicions.

La primera condició, era que la temàtica no tindria res a veure amb la tecnologia. La segona, és que m’havia d’inspirar alguna cosa. I la tercera, i la més important, és que havia de tenir quelcom a veure amb mi i amb aquest blog.

I vaja si l’he trobat!

La història personal que Elizabeth Gilberth, autora de “Menja, resa, estima”, comparteix en aquesta xerrada TED, compleix perfectament les tres condicions imposades i, sobretot, parla de saber trobar realment què és allò que t’agrada fer, independentment de si triomfes o fracasses. Allò que faries tota la vida perquè t’omple.

Realment, les seves reflexions sobre la determinació i el tirar endavant, m’han tocat la fibra i han renovat la meva determinació de continuar publicant i ensenyant sobre els temes que m’apassionen.

A veure què et semblen els seus pensaments. Només necessites 7 minuts.

TED és una organització sense ànim de lucre. Fa 25 anys que organitza xerrades arreu del món, per divulgar ‘idees que val la pena difondre’ sobre la Tecnologia, l’Entreteniment i el Disseny. D’aquí les inicials T.E.D. A més, els vídeos són en versió original (anglès) i subtitulats en 58 idiomes, entre ells, el català. Una forma interessantíssima de millorar el nostre anglès, veient vídeos que val la pena difondre.

Un vídeo genial que demostra, un cop més, el paper que juga la voluntat, l’esforç i la determinació sobre les coses que fem al marge del seus resultats. El més important, són els motius pels quals ho fem

Ted Talks Elizabeth Gilbert “Èxit, fracàs i la determinació per continuar creant”

En resum cada divendres a practicant s’aprèn, et presentaré una xerrada del TED Talks que trobo que val la pena conèixer i compartir.

Les seves xerrades estan plenes d’aprenentatges i ens mostren com som de diversos. Ensenyances sobre com ens inspirem, com creem, com aprenem, com ens adaptem, com ens superem…

En definitiva, històries sobre noves maneres de veure el món que ens envolta cada cop més connectat i alhora, més complicat. Espero que les gaudeixis i et siguin útils.

Si aquesta entrada t’ha agradat o t’ha estat útil, [highlight]comparteix-la en les teves xarxes socials[/highlight]. Moltes gràcies per visitar-me i per llegir-me.

[highlight]Si tens quelcom a dir,  si us plau, –>> comenta[/highlight]

Deixa un comentari