Els Divendres són TED: Angela Lee – La clau de l’èxit? La valentia

Una setmana més al sac i un nou post dedicat al TED, per engalanar aquest segon divendres de Juliol.

Quan m’endinso en les profunditats de la pàgina del TED, m’he de posar el cronòmetre per sortir a respirar. Quina quantitat de talent existeix al món… i quin munt de persones treballant per millorar les coses. Si et falta inspiració, aquest lloc t’omplirà d’idees fresques i d’energia creadora.

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]TED és una organització sense ànim de lucre. Fa 25 anys que organitza xerrades arreu del món, per divulgar ‘idees que val la pena difondre’ sobre la Tecnologia, l’Entreteniment i el Disseny. D’aquí les inicials T.E.D.[/box]

A més, els vídeos són en versió original (anglès) i subtitulats en 58 idiomes, entre ells, el català. Una forma interesantíssima de millorar el nostre anglès, veient vídeos que val la pena difondre.

Angela Lee Duckworth: La clau de l’èxit? La valentia

Per avui, he seleccionat una altra xerrada sobre l’Èxit.

Sí, ja sé que la setmana passada, Richard St. John, també va parlar sobre aquest tema, però després de veure el vídeo de la psicòloga Angela Leehe quedat meravellat de la seva recerca de l’intangible…Impressionants les conclusions que extreu de com aprenem i del què som capaços de fer si creiem que… i fins aquí puc llegir!

ssssh… l’Angela t’ho explicarà molt millor en el vídeo… no t’ho perdis!

Des d’aquí, podeu participar en l’enquesta online (en anglès) del seu programa de recerca, per saber quin grau de valentia teniu.

Sigues Valent/ta i Comenta. 🙂

Molt bon cap de setmana. Siau!

Deixa un comentari