Google Reader RIP: Com Fer El Traspàs de les Teves Subscripcions En 2 Minuts

Si ets un habitual en el món dels blogs, probablement ja saps que dilluns de la setmana vinent, dia 1 de Julio, Google Reader causa baixa en el món digital i ens diu adéu-siau.

Per tant, s’acaba el temps per exportar les teves subscripcions. Aqui tens una guia SUPER-RÀPIDA per descarregar-te totes les subscripcions que hi tens en un plis-plas.

Descarrega’t les Teves Subscripcions

Si encara l’estàs utilitzant, et cal trobar alguna alternativa abans que el tancament sigui efectiu i baixar-te totes les subscripcions per no haver de fer la llista de nou.

Descarrega’t totes les teves dades en local, així després, les pots utilitzar en un altre lector de RSS. Vinga, anem per feina!

[hr]

[typography font=”Vollkorn” size=”26″ size_format=”px” color=”#227C8D”]1.[/typography]  Vés a Google Reader i obre la rodeta de configuració.

Exporta les teves susbscripcions

[typography font=”Vollkorn” size=”26″ size_format=”px” color=”#227C8D”]2.[/typography]Dins de configuració, clica la pestanya importar/exportar i veuràs al final l’opció d’exportar la teva informació. Aquesta opció activa Google TAKEOUT que et permet exportar al teu ordinador les teves dades enmagatzemades dins de qualsevol servei de Google.

Exporta les teves subscripcions

[typography font=”Vollkorn” size=”26″ size_format=”px” color=”#227C8D”]3.[/typography]Un cop s’activa Takeout, et demana la contrasenya per Google Reader i després crea un arxiu amb totes les teves subscripcions.

Exporta les teves subscripcions

[typography font=”Vollkorn” size=”26″ size_format=”px” color=”#227C8D”]4.[/typography]Finalitza l’acció, descarregant l’arxiu que has creat i ja està. Revisa el zip descarregat i assegura’t que tens un fitxer anomenat ‘subscriptions.xml’ que és el necessitaràs per migrar a altres serveis de lectors RSS.

Descarrga't les teves subscripcions

Fàcil i efectiu. Fés-ho ara que encara està disponible. No esperis a després de l’1 de juliol, perquè ningú t’assegura que estigui disponible llavors.

Deixa un comentari