Actuo Per Tant Existeixo

Hola a Tothom! Com podeu veure, avui estreno blog, per tant, suposo que ets amic/amiga, família o algú(na) que ‘passava’ per aquí. En qualsevol cas, benvingut o benvinguda.

Tal i com està el pati laboral, aquest blog és un mena d’experiment en directe, on vull explicar com afronto el canvi d’una feina fixa a emprendre el meu propi projecte personal, mitjançant la pràctica de noves habilitats i capacitats.

Per a molts, aquesta opció els paralitza de terror, com un salt a l’abisme. Per a d’altres, suposa l’única alternativa viable donada la situació. Tot són interpretacions d’un mateix fet i és que tard o d’hora, l’empresa et substitueix o acaba tancant. Tot el teu ‘saber-fer’ i experiència deixen de tenir valor de la nit al dia.

Aplicant la dita de millor prevenir que curar, per què no aprendre ARA i AVUI a desengatxar-t’hi?

Com més triguis, menys forces, més dificultat.

Atrevir-se a canviar de feina es pot practicar i explicar. Amb aquesta missió neix aquest blog.

Podria queixar-me de lo fatal que està tot (que ho està!) o ofuscar-me en la negativitat general, però prefereixo invertir les meves energies en INVENTAR EL MEU PROPI LLOC de TREBALL amb actitud positiva i, sobretot, actuant de manera diferent a com ens han ensenyat a fer.

On Vas i Amb Què Vas

Sóc conscient que aquest camí és incert i no tinc cap garantia que funcioni. Allà fóra, hi ha un món nou que es mou amb altres paràmetres diferents dels de la indústria tradicional. Es tracta de tenir el coratge d’anar a descobrir-lo.
[quote style=”boxed” float=”default”]“If you don’t know where you’re going, any road will take you there.”  Cheshire Cat, Alice in Wonderland[/quote]
Sé on vull anar però NO COM. També sé què em motiva: autoaprenentatge, escriure i tot allò relacionat amb Internet, per tant, és fàcil que comenci fent el que m’agrada.
Inspirat en el Learning-by-Doing anglosaxó, he pensat que practicant s’aprèn s’adapta perfectament al missatge d’allò que vull transmetre. Compartir les meves experiències, encerts i errors pot ser clau perquè altres facin les coses millor.

Ara No És Demà

Al final, no hi ha final, sols viatge. Per tant, cal posar l’èmfasi en gaudir del què vas fent en el present.
[quote style=”boxed” float=”default”]Done Is Better Than Perfect.  Scott Allen [/quote]
Per a mi, no hi hauria pensament més frustrant que recordar més endavant que NO HO vaig fer per A o per B. Les oportunitats no es busquen,  es troben.  I per fer-ho, s’ha d’actuar ara i aquí.
Hi ha moments que són per pensar, però després s’ha d’actuar. Si sols penses en el que voldries fer, només alimentes la teva realitat virtual.

De Tant en Tant, Ignora’t.

El principal REPTE és creure en tu mateix i PENSAR que aquesta aventura val la pena.

La ment com el cos, és un animal de costums i potser no t’ajudarà gaire al principi… fa massa anys que porta una cadena i en el fons no vol alliberar-se, perquè sap que tot això implicarà patiment i desgast. Més aviat, el teu jo intern és un ’mal amic’ que s’ha d’ignorar dia sí i dia també, per evitar que et contamini de deixadesa, por i angoixa.

Els pensaments negatius no es poden aturar, però no tenen per què impedir-nos ACTUAR i es per això, que de tant en tant, t’has d’ignorar a tu mateix.

Comentaris, El 5è Element Del Blog

L’ingredient necessari i vital de qualsevol blog són els comentaris, opinions i consells. Sense ells, no progressa. Per tant, estaré més que encantat de poder comptar amb els teus comentaris sobre com veus les coses, dubtes o aclariments.

Dona’t d’alta en la meva newsletter i prometo enviar-te sols informació útil que he après practicant i que funciona.

Més que mai ens cal actuar i per tant, existir. 

Si Jo puc progressar, Tu també.  Amb il·lusió!

4 comentaris a “Actuo Per Tant Existeixo”

  1. Una iniciativa fantàstica, David. Fa dies que estic mirotejant algunes entrades del teu blog i les trobo molt útils. Tan de bo les hagués llegides fa temps, m’haguessin estalviat moltes incerteses i errades.

    • Gràcies un altre cop Oriol! Malgrat tot, les incerteses i errades ens ajuden a aprendre. Equivocar-nos no ens agrada però ens fa millors si sabem extreure la part positiva. A veure si en els propers mesos, sóc capaç d’oferir continguts profitosos. A reveure.

Deixa un comentari