TALLERS D’ORIENTACIÓ DIGITAL PRACTICANTSAPREN.COM
Formació digital útil, fàcil d’aplicar i gratuïta

Aprèn de forma ràpida a treure profit de la teva presència a Internet amb píndoles formatives de curta durada sobre WordPress, eines online i estratègia digital.

A qui van adreçats els Tallers digitals Practicantsapren?

Els tallers digitals practicantsapren són ideals per a persones amb poc temps que vulguin formar-se sobre WordPress, comerç electrònic i estratègies digitals i no sàpiguen per on comencar. Els tallers digitals són la millor drecera formativa per on fer avançar el teu projecte online sense perdre temps ni diners.

N

FORMA'T EN MENYS TEMPS

Deixa de perdre temps intentant trobar a Internet informació de qualitat per aprendre. Formar-se a petites dosis i posar-les en pràctica més ràpid és la clau.
N

EVITA LA PARÀLISI DE L'ANÀLISI

Mentre cerques informació, no avances. Després cal saber destriar el gra de la palla. Els Tallers practicantsapren eviten que t’aturis i experimentis la fotuda Paràlisi de l’anàlisi, primer símptoma de la infoxicació.
N

100% INFORMACIO PRÀCTICA

Els Tallers digitals practicantsapren són 100% informació útil de qualitat, que neix de la meva experiència, preparada perquè la puguis aplicar des de zero i sense programar.

El Preguntador

1 + 11 =

Com Funcionen els Tallers digitals Practicantsapren?

En 3 passos accedeixes als tallers. Primer consulta els tallers digitals que es publiquen en aquesta pàgina. Després, reserva el teu seient mentre les plaçes lliures estiguin obertes. Per últim, segueix les instruccions del correu de confirmació que rebràs del taller digital al que t’hagis inscrit. Així de fàcil i cómode.

T

1. Consulta els tallers

l

2. Reserva el teu seient

3. Fes el Taller

Calendari de Tallers digitals Practicantsapren
Escull el teu taller. Les places gratuïtes són limitades. Reserva el teu seient abans no s’esgoti el període d’inscripció.

WordPress Bàsic: Construeix la teva web en un matí

Inscripcions Obertes! Consulta els horaris!

 • Webinar en català (places limitades!) – 1 hora aprox.
 • Continguts orientats a la pràctica
 • Torn de dubtes al final del taller

En preparació

 • Webinar en català
 • 1 hora aprox. de continguts pràctics
 • Torn de dubtes al final del taller
FAQs – Preguntes Freqüents Contestades
Llegeix per aclarir les preguntes obvies sobre els tallers.
#1 - De Quin Nivell són els Tallers?

Els tallers gratuïts estan pensats per introduir des de zero a persones interessades en la temàtica amb un nivell bàsic d’informàtica. És recomanable una certa habilitat de navegació per Internet, tenir correu electrònic i saber utilitzar les xarxes socials. Com els tallers són gratuïts, no hi perds res provant. Aprendràs quelcom nou segur. Si tens qualsevol dubte, pregunta’m.

#3 - Què vol dir Període d'Inscripció Gratuïta?

Doncs vol dir que les inscripcions gratuïtes tanquen un parell de dies abans ja que les places als tallers són limitades. Tot i això, existeixen altres modalitats d’inscripció per tal d’aprofitar millor els tallers, amb continguts exclussius i adaptats a la persona o empresa que els sol·licita. Informa’t en la pàgina del taller per saber més sobre les modalitats.

#5 - Què passa si reservo i després no faig el taller?

Absolutament res. Si es torna a programar el taller, reserves un altre cop i ja està.

#2 - Què Necessito Per Seguir els Tallers?

Tècnicament necessites:

 • Un ordinador de sobretaula o portàtil. De moment no és possible amb tauleta o mòbil
 • Connexió a Internet
 • Navegador Chrome, última versió. (descarrega’l aquí)
 • Auriculars o altaveus

A més a més, també és molt important tenir:

 • 1 hora del teu temps sense interrupcions
 • Mentalitat oberta i enfocada
#4 - Són privades les meves dades d’inscripció al curs?

I tant que sí! Les teves dades són teves i , per tant, NO cedeixo a ningú el que no és meu. Amb el teu permís et faré arribar notificacions per correu sobre propers tallers que pots donar de baixa quan vulguis. Consulta la política de privacitat per a més informació aquí.

#6 - Els dubtes es poden consultar més tard?

Mentre facis el taller, vés anotant el que no quedi clar. Al final s’obre un torn de de preguntes per intentar aclarir els dubtes. Però si et passa com a mi, que aquests em venen després, fes servir els formularis de la pàgina per preguntar-me a posteriori qualsevol cosa al respecte.

→ Important: Fés un cop d’ull als Termes d’ús del servei

Practicants'aprèn

Blog d'aprenentatges online sobre WordPress, PrestaShop i eines digitals.

Llicència de Creative Commons

Blog Practicantsapren.com de David Vidal està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
2016.